• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/index.php?stype=lo&lh=Ac8dWUoq1V36L4Hy
  • https://twitter.com/
Ö/K Facebook

Ö/K Twitter


Ö/K You Tube
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar19.139819.2165
Euro20.830420.9138
Saat
Takvim
GAZETE
Önce Kültür/Yazarlar
Gazeteler
Türkçe Müzik
Yabancı Müzik
Sinema
TV YAYINLARI
A24 Gayrimenkul

Nur tarikatından FETÖ'cü savcı Zekeriya Öz'ün izini Almanya'da bulan Astsubay

Kumpas mağduru emekli Astsubay Erdem Kılıç, FETÖ’cü savcı Hikmet Usta’yı Almanya Düsseldorf yakınlarındaki Wuppertal’da bulduktan sonra peşini hiç bırakmadı. Günler boyu ve yüzlerce kilometre süren takipten sonra Zekeriya Öz'ün izini buldu.

Erdem Kılıç hayatını karartan kumpas soruşturmayla 3 yıl hapis yatmasına neden olan FETÖ’cü savcı Hikmet Usta’nın izine, yaşadığı Almanya’da rastlamış ve alışveriş merkezinde görüntülerini çekmişti. Eve geldikten sonra defalarca görüntüleri izledi. O gün kendi kendine takibe devam etme kararı aldı. Fırsat buldukça Hikmet Usta’yı izleyecek ve tüm bağlantılarına ulaşacaktı. Bunu da adaletin tecelli etmesi adına Türk güvenlik birimleriyle paylaşacaktı.

Hürriyet'in haberine göre; ertesi gün bu fikrini birkaç gurbetçi arkadaşına açtı. Hikmet Usta’yı nöbetleşe izleyeceklerdi. Neredeyse gün aşırı aralarından biri Hikmet Usta’nın evinin yakınlarında bir yere otomobilini park ediyor, firari savcının evden çıkmasıyla takip başlıyordu.

İki kumpasçı buluştu
Hikmet Usta bir gün evden çıkarak Hollanda’nın Rotterdam kentine gitti. Erdem Kılıç gölge gibi peşindeydi. Firari savcı bir restorana oturdu. Yanına gelen kişi kendisi gibi firari FETÖ’cü olan savcı Zekeriya Öz’dü. Zekeriya Öz hakkında çıkartılan tutuklama kararını önceden öğrenmiş, 10 Ağustos 2015 günü sırra kadem basmıştı. Nerede olduğu bilinmiyordu. İşte o gün Rotterdam’da görülen Zekeriya Öz artık Türk istihbaratının radarına girmişti.

FETÖ’cü işadamları finanse ediyordu
Bir süre Hollanda-Almanya hattında gizlice gidip gelen Zekeriya Öz, sonrasında Hamburg yakınlarında büyük ve korunaklı bir binada hayatını sürdürmeye başladı. Kendisini Avrupa’da bulunan FETÖ’cü işadamları finanse ediyordu. Bir süre sonra ise Mannheim yakınlarında lüks bir villaya taşındı. Bu villada kendisini konaklatan ise yine bir FETÖ şüphelisi emekli pilot Albay Fatih Durmuş’tu.

Şu anda Köln yakınlarında yaşıyor
Zekeriya Öz deşifre olunca Mannheim’ı da terk etti. Şu anda Köln yakınlarında yaşıyor. Kendisine uzun yıllardır Almanya’da yaşayan ve aslen Kahramanmaraşlı olan Can isminde bir kişi 24 saat refakat ediyor. Öz’ün 4 koruması daha var.

Ömer Halisdemir'le tanışıyormuş
Emekli Astsubay Erdem Kılıç’ın hayatındaki ilginç kesitlerden biri de 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’le olan tanışıklığı. Uzman çavuş olarak TSK’da görev yapan Ömer Halisdemir’i astsubaylığa geçişinde refere eden isim Erdem Kılıç’tı. Erdem Kılıç, Ömer Halisdemir için şunları söyledi: “Yiğit bir delikanlıydı. O yiğidin astsubaylığa geçişinde bir nebze de olsa katkım oldu.”

''Tek isteği adalet''
Erdem Kılıç zaman zaman Almanya’ya gitse de artık Türkiye’de yaşıyor. Resimle ilgilenen Kılıç’ın tek isteği, kendisini haksız yere tutuklayıp hayatından 3 yıl çalan ve ülkenin geleceğine zarar veren FETÖ’cülerin Türkiye’ye getirilmesi ve adil bir şekilde yargılanması. Erdem Kılıç, şunları söyledi: “Emniyette işkence gördüm. Hayatımın sonuna kadar bu vatan hainleriyle mücadele etme kararını o nezarethanelerde aldım. Adalet istiyorum.” (*)

Hürriyet

(*) https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-haberi-zekeriya-ozun-izi-boyle-bulundu-kumpasci-ozun-pesinde-yuzlerce-kilometre-41555107

  
320 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Site Haritası
KİTAP ÖNERİLERİ
Prof.Dr. Cihan Dura, Sömürgeleşen Türkiye


Prof.Dr. Cihan Dura, Ataname


Mustafa Yıldırım, Sivil Örümceğin Ağında
(AB-D Tarafından Yerli İşbirlikçileri ile Kuşatılan Türkiye) 


M.Emin Değer, Oltadaki Balık Türkiye


Ali Tayyar Önder, Türkiye'nin Etnik Yapısı


Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu, Sızıntı


Barış Pehlivan, Barış Teroğlu, Metastaz


Alev Coşkun, Tarihi Unutmamak


Prof.Dr.Emre Kongar, 21. Yüzyılda Türkiye


Prof.Dr.Emre Kongar, Yakın Tarihimizle Yüzleşmek


Rıza Zelyut, Osmanlı'da Oğlancılık


Merdan Yanardağ, Türkiye Nasıl Kuşatıldı?


Prof.Dr. Sina Akşin, Yakın Tarihimizi Sorgulamak


Nurten Arslan. Küçük Anılarda Büyük Sırlar, 5 cilt
Biyografik Roman Tarzında Atatürk ve Yakın Tarih


Soner Yalçın, Samizdat


Soner Yalçın, Saklı Seçilmişler


Erol Toy, O'na Katılmak, Dünden Yarına Türkiye Cumhuriyeti


Prof.Dr. Afet İnan, Medeni Bilgiler ve M.Kemal Atatürk'ün El Yazıları


Bernard Lewis, Modern Türkiye'nin Doğuşu


Laik, Demokratik, Hukuk Sevleti Türkiye Cumhuriyeti'ni Ortadan Kaldırmaya Yönelik İç ve Dış İrticai Örgütler


Prof.Dr. İlber Ortaylı, Zaman Kaybolmaz


Prof.Dr. İlber Ortaylı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk


Süleyman Duman, Kütahya-Eskişehir


Anılarla Mayıs 1970 - Ocak 1975 Astsubay ve Eşlerinin Hak ve Adalet Arama Mücadeleleri
Yazar: Abdullah İnaler


Cengiz Özakıncı, İblisin Kıblesi
(Türkiye'nin Üniter ve Laik Yapısını Hedef Alan AB-D
Bunun için neler yaptı?
Belgeleriyle Tarihe Tanıklık Edeceksiniz)


Cengiz Özakıncı, Türkiye'nin Siyasi intiharı Yeni - Osmanlı Tuzağı
(Bugün Olanları, Yarın Olabilecekleri, Tarihi Benzerlikleri, Belgeleri ile Anlatmakta Olan Bir Eser)


Cengiz Özakıncı, Kalemin Namusu, Türk Savun Kendini


Ali Tayyar Önder, Türkiye'nin Etnik Yapısı


Ali Tayyar Önder - Türkiye'nin Etnik Yapısı ve Açılım


Cengiz Özakıncı - İblisin Kıblesi Kitabına Ait Program
Prof.Dr. Erol Manisalı: Amerika'nın yürüttüğü karşı devrim


GENÇLİĞE HİTABE
Analiz

AKP-BDP çatısı altında Türkiye Cumhuriyeti’ni dönüştürmeye çalışanlar, 18 yıl önce (1993-1994) Kürt-İslam çizgisindeki Yeni Zemin’de örgütlenmiş... 3.6.2011-Yeniçağ 
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/-51438h.htm
Yeni Zemin Dergisi Konu Başlıkları:
https://katalog.idp.org.tr/dergiler/610/yeni-zemin



Yıl 1993; Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Refah Partisi İstanbul İl Başkanı, MKYK Üyesi) Sayın Bülent Arınç (Refah Partisi MKYK Üyesi) ve Sayın Mehmet Metiner (Yeni Zemin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni).


Yıl 1993; Sayın R.Tayyip Erdoğan, Bülent Arınç ve Mehmet Metiner birlikte bir açık oturumda


Türkiye'nin siyasi yapısının islami yönde değiştirilmesini temel hedef edinmiş Yeni Zemin Dergi Yazarları, TSK yapısının değiştirilmesini de misyon edinmiş.

Aynı zamanda eyalet, hilafet gibi söylemlere sahip Em.Tuğg. Adnan Tanrıverdi 15 Temmuz 2016 sonrası TSK'da yaptırdığı değişiklikleri sıralıyor:


İçişleri Eski Bakanı Sadettin Tantan'ın HÜDA PAR ve Hizbullah Tespitleri